Drage koleginice i kolege,
Nakon dužeg premišljanja oko toga šta je u svetlu - mada bi tačnije bilo reći "u mraku" - današnjeg događaja najpametnije učiniti, javljam vam se s predlogom da odložimo vaše prezentacije za 12. odnosno 19. maj.
Svesna sam činjenice da nam je u datim okolnostima potrebna izvesna struktura i da odlaganje u tom smislu nije dobro rešenje, ali sam imala u vidu sledeće:
- Prvo, da većina vas danas verovatno nije mogla da se koncentriše na posao i da nije razumno očekivati da ćete u petak doći spremni i motivisani da izlažete;
- Drugo, da je predviđeni raspored izlaganja toliko gust, da bismo bili primorani da prećutimo strahotu današnjeg dana i ponašamo se kao da se ništa nije desilo, a to mi se psihološki čini još gorim rešenjem od odlaganja.
Ja ću vam svakako biti dostupna u petak u vreme nastave za onlajn konsultacije i dogovore. Štaviše, ukoliko većinski odlučite da ne želite da se prezentacije odlažu, dovoljno je da me do sutra uveče obavestite o tome, pa ćemo održati čas prema planu. U suprotnom, ostajem u nadi da ćemo se do iduće sedmice malo pribrati i da ćemo tada moći da realizujemo vaše prezentacije.
Puno pozdrava,
Ana Altaras